Tenor

Gert-Jan (°1985) studeerde cello en koordirectie aan het conservatorium van Antwerpen. Door als projectzanger in verschillende koren te zingen, groeide zijn interesse in de zangwereld. Na een opleiding zang aan de SAMWD Lier startte Gert-Jan in 2013 een bacheloropleiding solozang klassiek aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. In deze opleiding kreeg hij les van Xenia Meijer, Hanneke Kaasschieter en Sinan Vural.

190412_ge_28

Gert-Jan specialiseerde zich tijdens zijn masteropleiding in oratoriumwerk. Hiervoor volgde hij lessen bij gespecialiseerde musici zoals Marcel Beekman, Nico van der Meel, Jan Van Elsacker, Stephan Adriaens, Teun Michiels en Griet de Geyter. 

Daarnaast volgde Gert-Jan een masterclass rond de muziek van Praetorius bij Dirk Snellings en Wim Becu. Hij nam ook verschillende keren deel aan de Early Music Summer School te Amsterdam.

In oktober 2016 werd Gert-Jan laureaat van het Bach Vocalistenconcours Brabant.

Gert-Jan is als solist regelmatig terug te vinden op binnen- en buitenlandse podia. In april 2019 maakte hij zijn debuut als evangelist in de Johannes Passion van J.S. Bach. Als koorzanger is hij onder andere verbonden aan het Ars Musica Kamerkoor.
Samen met zijn vrouw Enide Lebrocquy (sopraan) en Arne De Wit (gitaar) richtte Gert-Jan in 2017 het ensemble TriDvaRas op.