Muziekatelier TriDvaRas

TriDvaRas is Russisch voor 3 2 1.

Waarom Russisch? Gewoon omdat het mooi klinkt!

Waarom 3 2 1?
– 3 2 1, start! U kunt op eender welk moment starten met muzieklessen, niet alleen in september of januari.
– We gaan uit van drie verschillende lesformules (meer informatie hieronder).
– We gaan in onze lessen uit van drie pijlers: genieten van het musiceren, praktische ontwikkeling en theoretische ontwikkeling.

Muziekatelier TriDvaRas is gevestigd in Malle en biedt muzieklessen op maat aan voor alle leeftijden. Het is ons doel om een betaalbaar alternatief aan te bieden voor zij die hun gading niet vinden aan de reguliere muziekacademies. Een te drukke agenda, te veel schoolwerk, te veel andere hobby’s, werken in shifts … Dit mogen geen redenen zijn om geen muziek te kunnen beoefenen. Daarom proberen wij alle bouwstenen die je nodig hebt bij het bespelen van je instrument in één lesmoment te gieten. We nemen graag de tijd om met iedereen een persoonlijk traject uit te stippelen.

Al onze lessen worden gegeven door professionele muzikanten die volledig gekwalificeerd zijn om les te geven binnen hun vakgebied.

Op dit moment kunt u bij ons terecht voor de volgende instrumenten:

  • Zang
  • Piano
  • Cello
  • Gitaar

Alle theorie die u nodig hebt, wordt geïntegreerd in de instrumentles. Uiteraard is het ook mogelijk om losse theorielessen te volgen. Wilt u een instrument leren bespelen dat hier niet tussen staat? Wij proberen met plezier een geschikte leerkracht voor u te vinden.

We stippelen voor al onze leerlingen een individueel traject uit, vertrekkende van drie formules:

Formule Tri

Deze formule is interessant als u wekelijks les wilt volgen. We gaan hierbij uit van 33 lesweken per jaar, onafhankelijk van de schoolvakanties.

Wekelijks 1 uur les€ 990
Wekelijks 45 minuten les€ 742,5
Wekelijks 30 minuten les€ 495

Formule Dva

Als u voor deze formule kiest, betaalt u per 10 lessen. U heeft maximum drie jaar de tijd om deze lessen op te nemen.

10 lessen van 1 uur€ 400
10 lessen van 45 minuten€ 300
10 lessen van 30 minuten€ 200

Formule Ras

Deze formule is interessant als u slechts af en toe een les wilt plannen.

1 uur les € 50
45 minuten les€ 37,5
30 minuten les€ 25

Proefles

Wilt u graag eerst een proefles volgen? Dat kan, contacteer ons gerust via onderstaand formulier. De prijs van een proefles is €30.

Wilt u zich inschrijven voor muzieklessen, wilt u nog wat meer informatie of heeft u nog een andere vraag? Contacteer ons via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact op met u.