Dirigent

Gert-Jan (°1985) zette zijn eerste stappen in de muziek tijdens een opleiding cello. Toch zat ook het dirigeren al van jongs af aan in zijn bloed. Wanneer hij muziek hoorde, liep hij vrolijk dirigerend rond en vanuit zijn latere activiteiten als orkest- en koorlid bleef het verlangen naar de dirigeerstok bestaan.

Gert-Jan volgde daarom tijdens zijn cellostudies aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen het vak Inleiding tot de Koordirectie bij Geert Hendrix. Na het voltooien van zijn studie vervolmaakte hij zich verder tijdens een masteropleiding directie bij Luc Anthonis. Daarnaast volgde Gert-Jan lessen orkestdirectie bij Ivo Venkov.

Sinds 2007 is Gert-Jan als dirigent verbonden aan het strijkersensemble jongeren van de SAMWD te Lier, een ensemble waar hij zijn beide passies, dirigeren en jongeren vullen met liefde voor muziek, kan combineren. 
Een jaar later, in 2008, nam hij het Vocaal Ensemble Freya uit Ranst onder zijn hoede. Sinds 2017 is hij ook dirigent van het koor Tehilla uit Antwerpen.
Als freelancer werkt Gert-Jan vaak samen met het zangensemble Akkoord uit Vlezenbeek.