Komende concerten

10 juli 2021

Kinderconcert TriDvaRas

Ensemble TriDvaRas (bestaande uit Enide Lebrocquy, Arne de Wit en Gert-Jan Verbueken) neemt jou en je kinderen graag mee in een boeiend verhaal doorheen de wondere wereld van de klassieke muziek. Mooie liederen in de unieke bezetting van zang, gitaar en cello worden afgewisseld met leuke verhaaltjes en interactieve momenten. 

Tickets
Basistarief: €5
Gezinstarief: €20  
Reserveren via 321tridvaras@gmail.com of via onderstaand formulier

Omwille van de coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt, reserveer dus zeker op voorhand je ticket. Vanaf 12 jaar is het dragen van een mondmasker verplicht.

10 juli 2021

Liedconcert TriDvaRas

Ensemble TriDvaRas (bestaande uit Enide Lebrocquy, Arne de Wit & Gert-Jan Verbueken) brengt u bekende en minder bekende pareltjes uit de klassieke muziek. Vanuit hun unieke bezetting, zang, gitaar & cello, geven ze een nieuwe twist aan deze werken met hun eigen verrassende bewerkingen. Het concert gaat door in de mooie Ridderzaal van Kasteel De Renesse te Malle. 

Tickets
Basistarief: €10
-12 jaar: €5
Reserveren via 321tridvaras@gmail.com of via onderstaand formulier

Wegens de coronamaatregelen is het aantal plaatsen beperkt, reserveer daarom zeker op voorhand je ticket. Vanaf 12 jaar is het dragen van een mondmasker verplicht.